"Pınarbaşı’mızın nesilden nesile emanet coğrafyasını korumayı sürdüreceğiz";

"Pınarbaşı’mızın nesilden nesile emanet coğrafyasını korumayı sürdüreceğiz"

Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali'ne katılan AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, burada yaptığı konuşmasında; "Pınarbaşı’mızın nesilden nesile emanet coğrafyasını tüm bileşenleriyle birlikte korumayı sürdüreceğiz. Turizm haricinde de ilçemizin ulaşım, sağlık, eğitim, başta olmak üzere tüm altyapı ihtiyaçlarını gidermek için Bakanımızın öncülüğünde elinizden geleni yapacağız" dedi....

EKMEKCİ; "PINARBAŞI’MIZIN NESİLDEN NESİLE EMANET COĞRAFYASINI TÜM BİLEŞENLERİYLE BİRLİKTE KORUMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, programa katılanları selamlayarak başlayan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Anlatılması kelimelere dökülmesi, tarif edilmesi öyle zor bir güzellik içinde ki Pınarbaşı, ruha ilham, gönüllere hoş seda, anlayana hikmetiyle cennetten bir parça... Kanyonu, şelalesi, mağarası, renklerin her tonunu, bünyesinde barındıran doğası, tertemiz ve en önemlisi bu tüm bu farklılığın getirdiği kültürü ve kadim tarihiyle dillere dönüşen bir yöre Pınarbaşı. Pınarbaşı’nın özellikle son yıllarda turizm, kültür, spor, bilim dünyasının ilgisi üzerine toplamayı başardı. Pınarbaşı’mızın nesilden nesile emanet coğrafyasını tüm bileşenleriyle birlikte korumayı sürdüreceğiz. Çünkü bu muhteşem doğa aynı zamanda bir kültür mirası. Diğer yandan da koruma kültürü rehberliğinde Pınarbaşı’mızı doğa turizmiyle sporla kültür severlerle buluşturacağız. Turizm yatırımlarının tabana yayılmasını, yeteneği ve isteği olan her yerel girişimcimizin turizmden gelirinden pay almasını sağlayacağız. Turizm sayesinde büyüyecek Pınarbaşı ekonomisinden kadınlarımız başta olmak üzere her vatandaşımız hak ettiği payı alacak. Turizmden anladığımız ve kabul ettiğimiz bu.  Turizm haricinde de ilçemizin ulaşım, sağlık, eğitim, başta olmak üzere tüm altyapı ihtiyaçlarını gidermek için Bakanımızın öncülüğünde elinizden geleni yapacağız."

"BAKANIMIZ, KASTAMONU İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS"

Milletvekili Ekmekci konuşmasının devamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın Kastamonu için büyük bir şans olduğunu dile getirerek şöyle devam etti; "Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı, Kastamonu için büyük bir şans. İlimizin lokomotif sektörleri olan tarım, hayvancılık ve orman sektörleri tüm ülkemizde olacağı gibi Bakanımız sayesinde ilimizde de büyük bir ivme sağlayacak. Biz bakanımızın öncülüğünde Kastamonu’muzun her alandaki kalkınma ve gelişme düzeyine destansı bir ivmeyle taçlandıracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye yüzyılında Kastamonu’muzun her ilçesi, köyü, mahallesi, yepyeni ufuklara yelken açacak. Çünkü rüzgarımız ardımıza aldık, yelkenlerimizi açtık. İnancımız ve irademiz tam. Birlikte başaracağız” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum