Karaburuk yeniden seçildi;

Karaburuk yeniden seçildi

CHP Azdavay İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut İlçe Başkanı Murat Karaburuk'un yeniden İlçe Başkanlığına aday olduğu ilçe kongresinde yeniden başkan seçildi....

BALTACI; "YEREL SEÇİMLERDE AZDAVAY'I HALKÇI BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAKLARINA YÜREKTEN İNANIYORUM"

Azdavay İlçe Kongresine katılan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı; "Büyük bir katılımla gerçekleşen ve demokrasi şölenine dönüşen Azdavay ilçe kongremizde aday olan Murat Karaburuk ve Emine Tarhan’ı tebrik ediyorum. İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Murat Karaburuk Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Her iki başkan adayımızın ve listede bulunan arkadaşlarımızın önümüzdeki ilk yerel seçimde Azdavay’ı halkçı belediyecilikle buluşturacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak ise; "İl Başkanımız Hikmet Erbilgin başkanlığında gerçekleştirilen Azdavay ilçe kongremize Parti Meclisi Üyesi Milletvekilimiz Hasan Baltacı ile birlikte katılarak, partililerimizle buluştuk. ‪İki listesinin olduğu seçimlerde göreve yeniden seçilen Azdavay İlçe Başkanımız Murat Karaburuk ve yönetim kurulunu tebrik eder,  Emine Tarhan ve ekibine demokrasi şölenine katkıları için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum