CHP Şenpazar İlçe Başkanlığı, Aydoğan'la devam dedi;

CHP Şenpazar İlçe Başkanlığı, Aydoğan'la devam dedi

CHP Kastamonu'da İlçe Kongrelerine devam ediyor. Şenpazar ilçesinde gerçekleştirilen ilçe kongresinde CHP İlçe Başkanı Hatice Aydoğan yeniden seçilerek güven tazeledi....

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin başkanlığında gerçekleştirilen Şenpazar ilçe kongresine Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak da katılım sağladı. İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, Şenpazar ilçesinde partililerle bir araya geldi. Şenpazar İlçe Kongresinde CHP İlçe Başkanlığı görevine yeniden  Hatice Aydoğan seçildi.

KARABACAK; "ÖNCEKİ DÖNEM GÖREV ALAN TÜM YOL ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLER"

Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak konuyla ilgili; "Göreve seçilen Şenpazar İlçe Başkanımız Hatice Aydoğan ve yönetim kurulunu tebrik eder, önceki dönem görev alan tüm yol arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

"ÜLKEMİZİ HAK ETTİĞİMİZ YERE TAŞIYACAĞIZ"

CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise;  "Cumhuriyetin kuruluş ilkelerinden aldığımız güç ve kararlılıkla, değişime inanarak, birbirimizle dayanışarak ve hep birlikte mücadele ederek ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. Yeniden seçilen Hatice Aydoğan  Başkanımızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor  başarılar diliyoruz" denildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum