Araç MHP 'Fikri Yazan' ile devam;

Araç MHP 'Fikri Yazan' ile devam

MHP ilçe kongrelerinin ilki olan Araç'ta mevcut İlçe Başkanı Fikri Yazan tekrar seçilerek güven tazeledi....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu ilçe kongreleri devam ediyor. İlçe kongrelerinin ilki olan Araç'ta mevcut İlçe Başkanı Fikri Yazan tekrar seçilerek güven tazeledi.

Araç Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve 115 delegenin 62'sinin oy kullandığı MHP İlçe Kongresine tek aday olarak giren Fikri Yazan, bir kez daha ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Seçimlerin ardından kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Yazan; "Kongre sonucumuz, ilçemize ve memleketimize hayırlı olsun. Bugünden itibaren, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere tüm gücümüzle hazırlanacağız" dedi.

İŞTE YENİ MHP ARAÇ İLÇE YÖNETİMİ

Başkan: Fikri Yazan

Yönetim Kurulu: Ata Büyükçolak, Ayhan Atağ, Ergün Seven, Haydar Acar, Hilal Nur Tamiscioğlu, İhsan Koşucu, Musa Soydan, Oğuz Büyükkapucu, Remzi Parlakçı, Rıza Böyükbayram, Satılmış Bulak, Servet Tiftik, Tahir Küçükşengün ve Yasemin Yazan.

İl Delegeleri: Ayhan Atağ, Aziz Deveci, Cüneyt Şehirli, Dursun Büyükbayram, Ergün Seven, Ferzad Şehirli, Filizhan Esin, Hasan Erik, Hilmi Böyükbayram, İsa Yılbaşı, Mehmet Kuruoğlu, Mehmet Türkmenoğlu, Nebiye Böyükbayram, Nevin Bulak, Nihak Baltacı, Niman Erem, Özkan Çakıroğlu, Remzi Parlakçı, Reyhan Şehirli, Sadık Küçükgüzel, Satılmış Bulak, Satılmış Çakar, Savaş Esin ve Şerife Atağ. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum