Ağlı’da dehşet saçan şahıs tutuklandı;

Ağlı’da dehşet saçan şahıs tutuklandı

3 polis memurunu yaralayan ve kendisi de yaralı yakalanan şahıs, hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi....

Ağlı ilçesinde uzaklaştırma kararı olan eşini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kaçan şüpheli, kendisini takip eden polis memurlarıyla çatışmış, 3 polis memurunu yaralayan şüpheli de yaralı yakalanmıştı. Hastanedeki tedavisinin ardından adli makamlara çıkarılan şahıs tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Ağlı Merkez Mahallesi Kale Caddesi’nde uzaklaştırma kararı olan H.S., caddede eşi A.S. ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonrasında H.S., av tüfeği ile A.S.’yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli H.S.’nin yakalanması için Ağlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kaçan H.S. ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Kurşunların isabet ettiği 3 polis memuru yaralandı.

Hayati tehlikeleri bulunmayan A.S. ile iki polis memuru, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


TEDAVİSİNİN ARDINDAN TUTUKLANDI

Yaşanan olayda yaralı yakalanan H.S., suç aleti ile birlikte gözaltına alınarak polis kontrolünde hastaneye kaldırılmıştı. Şahıs, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kastamonu Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum