Cem Karaca’nın hayatı filme dökülüyor!;

Cem Karaca’nın hayatı filme dökülüyor!

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Usta sanatçıya hayat verecek oyuncu şimdiden belli oldu....

8 Şubat 2004 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden merhum usta sanatçı Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Filmin çekimlerine eylül ayında başlanacağı öğrenilirken filmde ussta sanatçıyı canlandıracak isim şimdiden belli oldu.

2004 yılında hayatını kaybeden Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Filmin danışmanlığını, Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca yaparken filmde Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandıracak.

Filme ilişkin açıklamalarda bulunan Aksu, "Çocukluğumda, gençliğimde, bugünkü olgunluk dönemimde hayran olduğum, neredeyse sinema sanatına bakışımı etkilemiş bir dünya devinin filmini yapmak benim için heyecan verici. Cem Karaca'yı hep 20. yüzyılın en büyük halk ozanı olarak gördüm. Benim için Homeros kadar önemlidir. Dadaloğlu, Karacaoğlan, modern Emrah'tır" diye konuştu.

Usta oyuncu İsmail Hacıoğlu, "Zümrüdüanka" dizisinin kadrosunda

Aksu, filmde Cem Karaca'yı canlandıracak İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu, sahici ve samimi bulduğunun altını çizerek, "Bu projede birlikte olacağımız için ayrıca daha çok sevindim" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: KARAR

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum