Barutçuoğlu AVM'de organ bağışı anlatılıyor;

Barutçuoğlu AVM'de organ bağışı anlatılıyor

3-9 Kasım Organ Bağışı haftası kapsamında Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde (AVM) tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu...

3-9 Kasım Organ Bağışı haftası kapsamında Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde (AVM) tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu. Stant ile AVM'yi ziyaret eden vatandaşlara organ bağışı konusunda bilgilendirmeler yapılarak, organ bağışının önemi anlatılıyor.

Konuyla ilgili Barutçuoğlu AVM'den yapılan açıklamada ise, "Tedavisi sadece organ ve doku nakliyle mümkün olan hastalıkların tüm dünyada olduğu gibi Kastamonu’da da önemli sağlık sorunlarından birini teşkil etmekte. İl Sağlık Müdürlüğüne ev sahipliği yaptığımız  bilgilendirme stantları ile Halkımızın organ bağışına olan talebi ve organ bağışına olan bakış açısı değişiyor. Umuyoruz ki bu bilgilendirme stantları sayesinde Organ bağış sayısı ilimizde daha yüksek rakamlara ulaşır. Bu kapsamda 3- 9 Kasım Organ Bağışı Haftası'nı kutluyor, tüm halkımıza sağlık dolu günler diliyoruz" denildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum