''Sizler yalan uydurma derdindeyken, biz sahadayız'';

''Sizler yalan uydurma derdindeyken, biz sahadayız''

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in KIZILAY Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karakaş üzerinden yaptığı eleştirilere Karakaş'tan cevap geldi...

Erbilgin'e 'gurbetteki il başkanı' olarak seslenen Murat Karakaş, ''Hikmet Erbilgin, açıklamasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında askerimiz tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Cumhurbaşkanımızın resminin birlikte açılmasına karşı yapmış olduğu açıklamadan Kızılay yöneticisi Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Murat Karakaş da rahatsız olmuş ifadesini kullanmış akabinde Kızılay, Yeşilay gibi kurumların Ak Parti eliyle siyasallaştırıldığı iddiasında bulunmuştur. Kızılay haftası olarak kutladığımız bu haftada 153 yıllık iyilik çınarı Kızılay'ın Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu üyesi olmaktan büyük şeref ve onur duyduğumu başta ifade etmek istiyorum'' dedi.

''SİZLER NASIL YALAN UYDURALIM DERKEN, BİZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ''

Delegelerin oyuyla seçilmiş yönetim kurulu üyesi olarak Kızılay'da ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Karakaş, ''Dil , din , ırk , parti ayrımı yapmadan herkesin yaralarını sardık , sarmaya devam ediyoruz. Bozkurt ilçemizde de afetin ilk anlarından itibaren Kızılay olarak ilk biz vardık. Sizler daha koltuklarınızdan bile kalkamamışken Kızılay yaraları sarmak adına oradaydı. Sizler nasıl yalanlar uyduralım, diye düşünürken , bizler gece gündüz demeden sahadan ayrılmadık. Kızılay gibi önemli bir kurumumuzu siyasete hiçbir şekilde alet etmedik, alet edilmesine de müsade etmedik.Ancak CHP tarihine bakıldığına her kurumu kendilerince siyasallaştırdıkları milletimiz tarafından bilinen bir gerçektir.İl başkanı güzide kurumlarımıza çamur atmaya çalışacağına kendi teşkilatına şöyle bir baksın. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar'' dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum