Günlük 100 büyükbaş hayvan kesim kapasitesi olacak...;

Günlük 100 büyükbaş hayvan kesim kapasitesi olacak...

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, sosyal tesislerin bulunduğu hayvan pazarı ve modern mezbaha için sistemlerin kurulumunun aralıksız devam ettiğini kaydetti. Kavaklıgil, açıklamasında günlük 100 büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip modern mezabaha ve hayvan pazarının kısa süre içerisinde ilçe halkına sunulacağını kaydetti....

"MEZBAHA BÖLÜMÜ GÜNLÜK 100 BÜYÜKBAŞ HAYVAN KESİM KAPASİTESİNE SAHİP"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yapımı devam eden mezbaha ve hayvan pazarı için şu bilgileri verdi;  "20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve içerisinde mescit, veteriner odası, yemek, çay salonu ve sosyal tesislerin olduğu hayvan pazarı ve modern mezbaha için sistemlerin kurulumu aralıksız sürüyor.  Sadece ilçeye değil, bölgeye de hizmet vermesi amaçlanan tesisin mezbaha bölümü günlük 100 büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip. Bununla birlikte 3 bin büyükbaş ve 250 küçükbaş kapasiteli yeni hayvan pazarının ticari faaliyetlere sunacağı katkı da oldukça fazla."

"KISA SÜREDE HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULACAK"

Başkan Kavaklıgil, açıklamasının devamında;  "İleriye dönük, uzun yıllar boyunca artan ihtiyacı karşılayabilecek bir alt yapı ile inşa edilen hayvan pazarı ve modern mezbaha inşallah kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum