Savunma Sanayi Fuarına Kastamonulu dokunuşu;

Savunma Sanayi Fuarına Kastamonulu dokunuşu

T.C. Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde düzenlenen İDEF 2023 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na Kastamonulu İbrahim Çetinkaya'nın sahibi olduğu Çetinkaya Metal A.Ş. de katıldı....

T.C. Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde düzenlenen İDEF 2023 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı'nın Sponsorluğunu üstlendiği 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı 25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında Milli Savunma Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşti.  Yeni teknolojilerin sergilendiği fuara dünyanın dört bir yanından üst düzey devlet ve özel sektör yetkilileri katıldı.

25 Temmuz salı günü başlayan fuar 4 gün sürdü.  Açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı fuarın kapanışını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Fuara katılımın rekor düzeyde olduğunu dile getiren Erdoğan: " Dünyanın 81 farklı ülkesi ile birlikte NATO Afrika Birliği ve Amerikan İş Konseyinden katılım oldu. Aynı şekilde fuara 189 heyeti temsilen 741 heyet üyesi iştirak etti. Fuarımızda 689'u yerli 762'si yabancı olmak üzere bin 461 firma yer aldı. yüzde 15'i yabancı olmak üzere 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan IDEF'23 sektöre damgasını vurmayı yine başardı." ifadelerine yer verdi.

KASTAMONULU ÇETİNKAYA, METAL SAVUNMA SANAYİ FUARINDA BOY GÖSTERDİ

Dünyanın en prestijli savunma sanayi fuarlarından biri olan   IDEF23'te Kastamonulu hemşehrimiz İbrahim Çetinkaya'nın sahibi olduğu Çetinkaya Metal A.Ş de yer aldı.

Bakır alaşımları, teknik plastikler, alüminyum, paslanmaz çelik, demir, boru, profil gibi ürünleriyle savunma sanayinin tedarikçi firmalarından olan Çetinkaya A.Ş. uluslararası fuarda boy gösterdi.

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum