Üniversite öğrencileri, Araç'ın tarihi mekanlarını gezdi;

Üniversite öğrencileri, Araç'ın tarihi mekanlarını gezdi

Kastamonu Üniversitesi Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu (MYO) Avcılık ve Yaban Hayatı Bölümü öğrencileri, Araç ilçesinin tarihi mekanlarını ziyaret etti...

Kastamonu Üniversitesi Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu Avcılık ve Yaban Hayatı Bölümü öğrencileri, Araç ilçesinin tarihi mekanlarını ziyaret etti.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğr. Gör. Hikmet Haberal öncülüğünde düzenlenen gezide, Araç Harp Müzesi, Araç Tanıtım Merkezi, Araç Kalesi, Araç Kötürüm Beyazıt Camii, Araç Belediye Tarihi Hamamı ve ilçede bulunan tarihi yerler gezildi. Gezide, öğrencilere Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya da eşlik etti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Sarıkaya, “Ailelerinden, evlerinden uzakta yeni bir hayata başlayan öğrencilerimizi ilçemizde ve Belediye Başkanlığımızda ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyor, öğrencilerimize ilçemize hoş geldiniz diyorum. Öğrencilerimize elimizden gelen desteği sunmaya çalışacağımızı belirtiyor, eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Öğrencilerin okudukları ve yaşadıkları kenti, tarihi ve kültürel açıdan tanımalarının sağlanması gerekiyor. Bu açıdan ilçemizin tarihi, kültürel ve turistik tanıtımlarında katkısı bulunan Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğr. Gör. Hikmet Haberal’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum