Bisikletli polis timleri göreve başladı;

Bisikletli polis timleri göreve başladı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve "Martılar" diye adlandırılan bisikletli polis timleri göreve başladı....

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve "Martılar" diye adlandırılan bisikletli polis timleri göreve başladı.

Sinop Hamsilos polis noktasında görev yapacak "Martılar" olarak adlandırılan bisikletli polis timleri, eğitimlerinin ardından göreve başladı. Ekipler; suç mahallinde, soruşturmayı yürütecek birimlere derhal bilgi verecek, görevli personel gelinceye kadar olay yerinde suç iz, eser, emare ve delillerini muhafazası ve şüphelilerin veya sanıkların korunması için her türlü tedbiri alacak.


Konu hakkında bilgi veren Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bu bölgede turizmin gelişmesiyle beraber ciddi yatırımlarımız da oldu. Güvenlik meselesini daha iyi çözebilmemiz Hamsilos Akliman yürüyüş yolunda polis noktasını hizmetini bugün faaliyete geçiriyoruz. Aynı zamanda bir farklı yenilik olarak da hem asayiş görevi hem bu devriyeli bisikletli polis devriyesini de hizmete sunacağız. 24 saat esaslı. Bunlara emniyet dilinde martı timleri deniliyor. İlk defa ilimizde bir bisikletli polis hizmeti vermeye bu bölgede başlıyor. 24 saat esaslı hem polis noktası hem devriye hizmeti olarak noktamızı faaliyete geçiriyoruz. İnsanların huzur ve güvenliği için özel idaremiz tarafından yapımı tamamlanan polis noktamızın da ilimize, insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah" dedi. 



Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum