Hastanede Mete hocaya son görev;

Hastanede Mete hocaya son görev

Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Doktor Bekir Mete Oymak için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde tören düzenlendi. AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu'nun da katıldığı veda töreninde, çalışma arkadaşları, Mete hocayı hastaneden son kez uğurladı....

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Dr. Bekir Mete Oymak, kendisini iyi hissetmediğini ifade ederek lavaboya gitmek istedi. Lavaboya gittiği esnada fenalaşan Dr. Bekir Mete Oymak’a ilk müdahaleyi servisteki arkadaşları yaptı. Acil servise kaldırılan Oymak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Doktor Oymak’ın vefatı, Kastamonu’da büyük bir üzüntüye sebep olurken; Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde sevenleri ve iş arkadaşlarının katılımıyla tören düzenlendi.

Oymak, yarın öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek.

  Kastamonu’da göreve 2003 yılında Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde başlayan Oymak, 8 yıl görev yaptıktan sonra sırasıyla Kastamonu Devlet Hastanesi, Bozkurt İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum