Görevi başında hayatını kaybeden doktor için tören düzenlenecek;

Görevi başında hayatını kaybeden doktor için tören düzenlenecek

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöbet çıkışı geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden Dr. Bekir Mete Oymak için tören düzenlenecek....

  Sabah saatlerinde;  Oymak, kendisini iyi hissetmediğini ifade ederek lavaboya gitmek istedi. Lavaboya gittiği esnada fenalaşan Dr. Bekir Mete Oymak’a ilk müdahaleyi servisteki arkadaşları yaptı. Acil servise kaldırılan Oymak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saat 16.00’da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde törenle uğurlanacak olan Şanlıurfalı Bekir Mete Oymak, Ankara’ya defnedilecek.

  Kastamonu’da göreve 2003 yılında Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde başlayan Oymak, 8 yıl görev yaptıktan sonra sırasıyla Kastamonu Devlet Hastanesi, Bozkurt İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.

  Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Polikliniği’nde görevli Dr. Bekir Mete Oymak, mesleğine tutkuyla bağlı biri olarak tanınıyordu. İstirahat günlerinde dahi hastaneye gelen ve hastalarıyla yakından ilgilenen Oymak’ın ani vefatı çalıştığı hastanedeki mesai arkadaşlarını ve hasta yakınlarını yasa boğdu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum