AFAD Kastamonu’da 18 sözleşmeli personel alıyor;

AFAD Kastamonu’da 18 sözleşmeli personel alıyor

Acil ve Afet Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere bin 101 Arama Kurtarma Teknisyeni, 648 diğer alanlarda olmak üzere, toplamda 1.749 sözleşmeli personel alımı yapacak...

Acil ve Afet Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere bin 101 Arama Kurtarma Teknisyeni, 648 diğer alanlarda olmak üzere, toplamda 1.749 sözleşmeli personel alımı yapacak. Kastamonu’da ise 8 Arama Kurtarma Teknisyeni ve 10 diğer alanlarda olmak üzere toplamda 18 sözleşmeli personel alımı yapılacak. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere Türkiye genelinde 1.101 Arama Kurtarma Teknisyeni alımı yapacağını da açıkladı. Bu kapsamda Kastamonu’da ise toplamda 8 kişi sözleşmeli Arama Kurtarma Teknisyeni olarak istihdam edilecek. Arama Kurtarma Teknisyenliği için sınav hem uygulamalı hem de sözlü olarak gerçekleştirilecek. Sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı sınavına başvuranlarda, 2020 KPSS (B) grubundan ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranacak.

Ayrıca AFAD taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere Türkiye genelinde başka alanlarda toplamda 648 sözleşmeli personel alınacak. Kastamonu Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Müdürlüğü bünyesine toplamda 10 sözleşmeli personel alımı yapılacağı kaydedildi.  Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yayınlanan belge kapsamında, Kastamonu Acil Afet Durum Yönetimi İl Müdürlüğü’nde işe alınacak sözleşmeli personellerin alanları ve sayıları şöyle; “2 Acil Durum ve Afet Yönetimi büro personeli, 2 Lisans (Diğer) büro personeli, 1 inşaat mühendisi, 1 elektrik mühendisi, 1 jeoloji/hidrojeoloji mühendisi, 1 sosyal çalışmacı,1 şoför ve 1 hizmetli. 

AFAD PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sözleşmeli personel alımı sınavına başvuru yapacakların, 2020 KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekecek.

BAŞVURULAR 18-27 KASIM ARASINDA

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede adayların, başvurularını 18 -27 Kasım tarihleri arasında, e-Devlet üzerinden Acil ve Afet Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapabilecekler. Kariyer Kapısı adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacak. Alımlara ilişkin detaylı bilgilere, Resmi Gazete'nin Çeşitli İlanlar bölümündeki ilan ve AFAD'ın internet sitesindeki duyurudan ulaşılabilecek.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum