"Hanönü'ye Madencilik Yüksek Okulu açılmalı";

"Hanönü'ye Madencilik Yüksek Okulu açılmalı"

Hanönü Esnaf ve İş Adamlarımızı Tanıma ve Tanıtma Platformu Yöneticisi Cengiz Yıldız, Hanönü ilçesinde madencilik yüksek okulu açılması konusunu gündeme getirdi....

Yıldız açıklamasında; "Her şey Hanönü ve Hanönü halkımız için. 'Birlikte daha güçlüyüz' diyerek yarından tezi yok çalışmaya başlamalıyız" ifadelerine yer verdi.

"İSTENİRSE 1 YIL İÇİNDE HEM OKUL HEM DE KONAKLAMA SORUNU ÇÖZÜLEREK BU İŞ TAMAMLANIR"

Cengiz Yıldız, açıklamasında şunları dile getirdi;  "Neden olmasın? Hanönü ilçemizde, Madencilik Yüksek Okulu açılması hakkında, siyasilerimiz, bürokratlarımız, derneklerimiz, tüm STK'larımız, muhtarlarımız, kooperatiflerimiz ve tüm hemşerilerimiz, el ele gönül gönüle, fikir birliğinde her şey Hanönü ve Hanönü halkımız için. 'Birlikte daha güçlüyüz' diyerek yarından tezi yok çalışmaya başlamalıyız. Bu konuda da ata topraklarımızı alt üst eden ve yüzlerce kişi çalıştıran, bölgemizde araştırma yapan diğer maden firmalarından destek alarak devletimizin de desteği ile istenirse bir yıl içinde hem okul hem de konaklama sorunu çözülerek bu işlem sonuçlandırılır. Bana ne demeyelim sen yoksan bir eksiğiz. Sizler varsanız tamamızdır."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum