Kastamonu'da depremzedelere yönelik proje tamamlandı;

Kastamonu'da depremzedelere yönelik proje tamamlandı

"Depremden Etkilenen Çocuk ve Gençlerin Bireysel ve Grup Temelli Eğitsel Destek” Konulu Sosyal Sorumluluk Projesinin Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi...

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı koordinesinde planlanarak gerçekleştirilen “Depremden Etkilenen Çocuk ve Gençlerin Bireysel ve Grup Temelli Eğitsel Destek Çalışmaları Yoluyla Akademik ve Sosyo-Duygusal Kapasitelerinin Geliştirilmesi” adlı projenin kapanış toplantısı Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Projede, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası Kastamonu iline aileleri ile gelen 4-17 yaş aralığında ve eğitim çağında olan çocuk ve gençlerin akademik ve sosyo-duygusal kapasitelerinin, okul ve okul dışı akademik ve sosyokültürel çalışmalar yoluyla geliştirilmesi amaçlanıyor.

Proje, Eğitim Fakültesi’nin farklı programlarında görevli ve Proje Yürütücüsü olan Doç. Dr. E. Nihal Lindberg,  Doç. Dr. Hafife Bozdemir Yüzbaşıoğlu, Doç. Dr. Hüseyin Uysal, Dr. Öğr. Üyesi Feyza Aliustaoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Naim Ünver, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Alkan Bayraktar, Dr. Murat Konuk, Arş. Gör. Yeşim Akın Yalçın, Arş. Gör. Ece Tuncer Tüfekçi, Arş. Gör. Mehmet Yavaş ile Arş. Gör. Berna Yiğitkaya tarafından hazırlandı.

Kastamonu Valiliği ve Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü'nün şifahi olurlarıyla yürütülen proje kapsamındaki uygulamalar, 2 Mayıs 2023-16 Haziran 2023 tarihleri arasında Kastamonu Kredi ve Yurtlar Kurumu Şeyh Şaban-ı Veli Erkek Öğrenci Yurdunda Eğitim Fakültesi’nin farklı programlarına kayıtlı 56 gönüllü öğrencinin desteği ile haftada 5 gün olarak gerçekleştirildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum