Cumhur İttifakı’nda “zam” rahatsızlığı!.. Vekil istifa etti;

Cumhur İttifakı’nda “zam” rahatsızlığı!.. Vekil istifa etti

Seçimlere İstanbul'dan milletvekili olarak katılan YRP'li Serhat Fındık, "hayal kırıklığı" yaşadığını söyleyerek istifasının nedenini açıkladı....

Son dönemlerde peş peşe gelen MTV ödemesi, akaryakıta ÖTV zammı gibi gelişmelerle vergiler gündemdeki yerini korurken Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) istifa yaşandı. Seçimlere İstanbul'dan milletvekili olarak katılan YRP'li Serhat Fındık, "hayal kırıklığı" yaşadığını söyleyerek istifasının nedenini açıklarken YRP'ye yakındı.

Meclis'te görüşülerek oylanan vergi zamları siyasetin gündeminde de hareketliliğe yol açtı. 2023 seçimlerine Cumhur İttifakı'ndan katılan Yeniden Refah Partisi'nden Serhat Fındık "Milletimizi temsil ettiğimizi düşünmüştüm, yanılmışım" diyerek istifa etti.

"YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN SIFIR KATILIM"

Fındık, istifasını sosyal medyadan yaptığı istifa paylaşımında partisinin vergi düzenlemelerinin görüşülüp oylandığı oturumlara ve oylamalara katılımının sıfır olduğunu açıkladı.

"BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI İÇİNDEYİM"

Fındık'ın paylaşımı şöyle: "Aziz Milletimiz, vergi düzenlemeleri ile ilgili meclisteki oturuma/oylamaya Yeniden Refah Partisi olarak katılım sıfır olmuştur. Milletimizi temsil ettiğimizi düşünmüştüm, yanılmışım. Büyük hayal kırıklığı içindeyim. Netice itibarı ile bugün (17 Temmuz 2023) Yeniden Refah Partisi üyeliğimden istifa ediyorum. Hakkınızı helal ediniz..." 

Kaynak: Mynet

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum