30 yaşının altındaki gençlere müjde! Tüm Türkiye'de ücretsiz faydalanacak!;

30 yaşının altındaki gençlere müjde! Tüm Türkiye'de ücretsiz faydalanacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ki Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda 30 yaş altı gençler ücretsiz faydalanabilecek....

Geçtiğimiz sene yaz döneminde ücretsiz tatil imkanı sunarken Gezgin projesiyle beraber 18-30 yaşındaki gençlerin cebinden para çıkmadan tatil yapacakları imkan sunuldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu sene her ilde birer erkek ve birer kız öğrenci yurdu gençlere özel ücretsiz kalma fırsatı sağlanacağını açıkladı.

 Gençler için el birliğiyle beraber destek verilirken Bakan Bak, gençlere kaldıkları ilde müzekart vereceklerinin altını çizerek başvurunun önemine vurgu yaptı. Gençler şehirleri eşsizce gezebilecek ve yakından takip etmeleri için bütçe ayrıldı. İllerde ki önemli yerleri ziyaret etmeleri için hizmet veriliyor. 10 Temmuz'da başlayan Gezgin projesi 27 Ağustos tarihinde sona erecek.

BAŞVURU DETAYLARI

Yurtlarda ücretsiz kalmak için gerekli olan başvurular için www.seyahatsever.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden işlemler tamamlanır. Bunun yanı sıra 444 04 72 numarası hattı arayarak başvuru yapılabilir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum