Evliye vergi indirimi;

Evliye vergi indirimi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evliler için bir takım düzenlemeler yapılmasını teklif etti. Çok sayıda maddenin bulunduğu öneri, TBMM'de sunuldu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evliler için bir takım düzenlemeler yapılmasını teklif etti. Çok sayıda maddenin bulunduğu öneri, TBMM'de sunuldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamuda esnek mesai sistemine geçilmesi, doğum sonrası babalık izin süresinin artırılması, evli ve bekarlar için farklı vergi oranlarının getirilmesi, çocuğun, mecburi ilköğretim çağına gelinceye kadar ebeveynlerin yarı zamanlı çalışmasına ilişkin bir düzenleme yapılmasını önerdi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) bünyesinde, Kadınların İş ve Aile Yaşamlarının Uyumlaştırılmasında Karşılaşılan Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerinin Belirlenmesi Konulu bir alt komisyon oluşturuldu. Bu komisyona, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü bürokratları tarafından yapılan sunumda ilginç tespit ve öneriler yer aldı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum