Arama
Arama Sonuçları
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
66 yıllık firma iflas etti!
Türkiye’nin dört bir yanında satılan ve raflarda alışık olduğumuz 66 yıllık Türk firma iflas etti.
Kastamonu’nun komşusunda isyan sesleri!
Karabük basını, 22 Mart tarihli yaygın basından bazı haberlerin linklerini paylaşarak şehrin yöneticilerine isyan etti. Son 4 gündür ülke gündemine oturan ve “Karabük olayı” olarak adlandırılan hadise, Karabük halkını zan altında bırakarak isyan ettirdi.
Muhasebecilikte e-uygulama eğitimi gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) iş birliğiyle düzenlenen “Muhasebe Mesleğinde Güncel Yaklaşımlar ve E-Uygulama Eğitimi” adlı program gerçekleştirildi.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
İşte, Kastamonu'nun kadın vergi rekortmenleri
Kastamonu Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenleri açıklandı. Kastamonu'da açıklanan 100 vergi rekortmeninden 54'ü isminin açıklanmasını istemezken, 46'sı listedeki yerlerini aldı. Kastamonu'da vergi rekortmenleri arasında kadın mükellefler de bulunuyor. Peki Kastamonu'da kaç kadın vergi rekortmeni var?
İşte Kastamonu'nun vergi rekortmenleri!
Kastamonu Defterdarlığı 2022 yılı vergi rekortmenlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellefin yer alması dikkat çekerken, ilk 10'da 4 rekortmen daha isminin açıklanmasını istemedi.
Karabük'ü 'Kastamonulu' yönetecek
Kastamonu'da 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adayların çalışmaları hız kazanırken, komşumuz Karabük'te ise ilginç bir durum ortaya çıktı. 3 ayrı partiden 3 Kastamonulu aday Karabük Belediyesi'ne talip oldu.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Yılın mesleği dolandırıcılık uzmanlığı
LinkedIn tarafından yapılan araştırmayla Türkiye’de bu yılın yükselecek meslekleri belirlendi. Listenin başında ‘dolandırıcılık uzmanlığı’ var.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
TBMM'de 'ödendi ödenmedi' tartışması
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın dün, TBMM’de yaptığı orman köylüsüyle ilgili konuşmaya; yine mecliste cevap verdi.
Kastamonu'daki çiftçilerin dikkatine!
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesaplarına destek ödemelerinin yatırıldığını duyurdu.
Kastamonulu başkandan örnek karar!.. Su ve ulaşım ücretsiz
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, tüm emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımlarından ücret alınmayacağını açıkladı.
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor!.. 31 Ocak son gün
2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren MTV ödemeleri ocak ayı sonuna kadar yapılabilecek.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
2024, zam yağmuruyla başlıyor
Araç sahipleri yeni yıla zamlı benzin ve motorin fiyatlarıyla girecek. Öte yandan yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından 2024'te sigara ve alkole de zam geleceği belirtilmişti. İşte ayrıntılar...
Araç sahipleri dikkat!.. %50'den fazla zam
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren haber geldi.
Yılbaşından önce fulletin!.. Zam yolda
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları 2024 yılının ilk günlerinde ÖTV zammı yolda.
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Kastamonu’da evi olanın başına talih kuşu kondu
Kastamonu’da konut sahiplerini sevindirecek haber geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecekler! Bu avantajdan faydalanmak için gereken koşulları ve takip edilmesi gereken yolları sizler için derledik. Detaylar haberimizde…
Bugün son gün! Unuttuysanız gecikme faizi ödemeden hemen koşun
Ödemenin yapılmaması durumunda araç sahipleri satış ve devir işlemlerini yapamayacak. Zamanında ödenmemesi durumunda araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. Ek MTV'nin ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Elden para verenler de yargılanabilir!
Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava, Türkiye gündemine oturdu.
Milyonların beklediği haber!.. Devlet alacaklarından vazgeçiyor
AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor.
Sayıştay’ın ‘Kastamonu Belediyesi’ raporu yayınlandı
Sayıştay Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak denetlenen Kastamonu Belediyesi’nin 2022 raporu yayınlandı.
İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakam…
Temmuz ayında asgari ücrete yapılan yüzde 34 zamdan sonra bütün gözler 2024'te asgari ücrete yapılacak zam oranına kilitlendi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücrette rakamlar belli olmaya başladı.