Kastamonu Ticaret Borsası’ndan TOBB’a delege;

Kastamonu Ticaret Borsası’ndan TOBB’a delege

Kastamonu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Uzer, Karadeniz Bölgesi Bölge Üye Delegesi olarak seçildi....

Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı Karadeniz Bölgesi delege seçimleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Vakfın Karadeniz Bölgesi Teşekkül Delegeleri ve Genel Kurul Delegeleri seçimi yapıldı.

Samsun TSO ev sahipliğinde yapılan seçimlerin divan başkanlığını, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu yaptı. Seçimlere Karadeniz Bölgesi’ndeki 65 Oda ve Borsa’dan Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterler düzeyinde temsilciler katıldı. Kastamonu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli ve Genel Sekreter Emre Uzer de toplantıya katılım sağladı.

Murzioğlu’nun kısa açılış konuşmasının ardından yapılan seçimlerde 5’er asil ve 5’er yedek olmak üzere teşekkül delegeleri ve Genel Kurul delegeleri yapılan oylamayla belirlendi. Seçimde, Kastamonu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Uzer, Karadeniz Bölgesi Bölge Üye Delegesi olarak seçildi. Seçilen yeni delegeler, Ağustos ayında Vakıf Genel Müdürlüğü’nde yapılacak Yönetim ve Denetim Kurulu seçimlerinde bölgeyi temsil edecek.

Başkan Murzioğlu, seçilen üyelere çalışmalarında başarılar diledi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum