"Muhalefetin yanlış algılarına rağmen, gençlerimiz bizimle";

"Muhalefetin yanlış algılarına rağmen, gençlerimiz bizimle"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, bir taraftan ziyaretlerine devam ederken, diğer taraftan da partilerine üye olan gençlere rozetlerini takıyor...


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, bir taraftan ziyaretlerine devam ederken, diğer taraftan da partilerine üye olan gençlere rozetlerini takıyor. AK Parti'nin 35 yaş altında TBMM'de 14 milletvekili, belediyelerde 1472 meclis üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Güzel, ''AK Parti Gençlik Kolları'na her yıl 750 bin genç arkadaşımızın kayıt olduğunu görmek istemeyen muhalefet, gençlerle AK Parti arasındaki bağı zedelemeye çalışsa da, diğer tüm girişimleri gibi bunda da başarısız olıuyor'' dedi.


Gençlerin, özellikle son dönemde AK Parti'ye olan ilgilerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Merkez İlçe Başkanı Güzel, ''Muhalefetin algı oyunlarına rağmen, gençlerimiz AK Parti'ye olan ilgilerini arttırıyor. Her zaman gençliğin yanında olan AK Parti'de 35 yaş altında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 milletvekilimiz, belediyelerde 1472 meclis üyesi kardeşimizin vazife yaptığını unutan muhalefet, gençlerle AK Parti arasına girmeye çalışsa da, her zaman olduğu gibi bu girişiminden de sonuçsuz ayrılıyor.  Gençlik Kollarımıza her yıl 750 bin yeni üyenin kaydolduğundan bihaber olan muhalefet,  AK Parti'nin gençlere verdiği değeri görmezden geliyor. 2053 vizyonumuzu hayata geçirecek gençlerimize her zaman kapımız açık. Bizler sadece, gençlerimizin gönüllerindeki AK Parti sevgisini rozetle taçlandırıyoruz'' dedi.

Partilerine üye olan Sefa Şanlı, İsmail Hökerek, Tugay Ekşioğlu, Uğur Toner ve Vahdet Bekiroğlu'na  AK Parti'yle olan gönül bağlarını resmileştirdikleri için teşekkür eden Merkez İlçe Başkanı Güzel, 'Partimizin her kademesinde yer alan gençlerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 2053 vizyonumuzda büyük rol oynayacak'' dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Ben böyle bir gençliğe sahip olduğum için Allah'ıma hamd ediyorum'' ifadelerine atıfta bulunan Güzel, AK Parti'nin 7'den 70'e herkese kapısının açık olduğunun altını çizdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum