Özlemişiz!;

Özlemişiz!

Cumhuriyetin ilanının 98’nci yılı kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor...

Cumhuriyetin ilanının 98’nci yılı kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. 28 Ekim akşamı, Kastamonu Valiliği tarafından düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşü, özellikle pandemi döneminde hasret aldığımız ‘Cumhuriyet Çoşkusu’nu bir kez daha bizlere yaşattı. 7’den 70’e pek çok insanın katılım sağladığı Fener Alayı yürüyüşü sonunda Cumhuriyet Meydanı’nda Vali Avni Çakır’a vatandaşlar teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Meydanı’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasın ardından gökyüzüne, Cumhuriyetin 98’nci yılı dolayısıyla 98 adet dilek balonu bırakıldı. Gökyüzünde renkli görüntülere sahne olan etkinlikte 7’den 70’e vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yer aldı. Program sonunda Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve siyasi parti temsilcileri gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Kışla Parkı’ndan başlayan ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşe yüzlerce vatandaş katılırken, Off Road ekipleri ve motosiklet sürücüleri de kortej sürüşü gerçekleştirdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum