Ankara Büyükşehir'den Karadeniz'e destek;

Ankara Büyükşehir'den Karadeniz'e destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle yaşanan sel ve su taşkınlarının ardından bölgede yaraları sarmaya devam ediyor....

Afet Koordinasyon Merkezi koordinasyonunda 57 personel, 37 araç ve 47 muhtelif ekipman ile Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Giresun illerinde su tahliyesi, kanal açma ve iyileştirme çalışmalarına destek olunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; "Karadeniz Bölgesi’nde 7-8 Temmuz tarihlerinde etkisini gösteren yoğun yağışların neden olduğu sel ve su taşkınlarının ardından bölgede yaraları sarmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi; sel ve su taşkınları haberlerinin alınmasının hemen ardından hareket geçerek Zonguldak başta olmak üzere Kastamonu, Bartın ve Giresun’daki su tahliyesi, kanal açma ve iyileştirme çalışmalarına destek olunması amacıyla ekiplerini bölgeye sevk etti. Ankara İtfaiyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Seğmen Su toplam 57 personel, 37 araç ve 47 muhtelif ekipman ile Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) koordinasyonunda afet bölgesinde yürütülen çalışmalara destek oluyor."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum