Bakanlardan art arda 15 Temmuz paylaşımı: Benim de şu cihandan gidişim, memleket sevdasından...;

Bakanlardan art arda 15 Temmuz paylaşımı: Benim de şu cihandan gidişim, memleket sevdasından...

Türkiye'de birçok kuruma sızan ve 15 Temmuz 2016'da darbe girişimine kalkan terör örgütü FETÖ'nün hain planının üzerinden 7 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümünde çok sayıda siyasi sosyal medya hesabından birlik mesaj paylaştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, "Benim de şu cihandan gidişim, memleket sevdasından" sözleriyle paylaştığı video ise dikkat çekti....

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler
“Vatanı, bayrağı, mukaddesatı için 15 Temmuz gecesi hainlere karşı dimdik durarak canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor; bu uğurda gazi olan kahramanlarımıza ve 15 Temmuz destanını yazan aziz vatandaşlarımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

Ekran görüntüsü 2023-07-14 233324

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu
"Milletin Zaferi"ni temsil eden "#15Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Treni"mizi Ankara #YHT Gar’dan yolcu ettik.
Unutmadık, unutmayacağız! "

Ekran görüntüsü 2023-07-14 233424

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan
"Yüce Milletimiz, 15 Temmuz’da uluslararası emperyalizmin vekil unsurları vasıtasıyla Türkiye’yi ele geçirme çabalarını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde boşa çıkartmış ve Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını aralamıştır.
Korkusuzca meydanlara inerek FETÖ ihanet şebekesine geçit vermeyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

DemokrasiveMilliBirlikGünü kutlu olsun! "

Ekran görüntüsü 2023-07-14 233441

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan
"Gecesi kara, sabahı zafer 15 Temmuz...Hain terör örgütü FETÖ tarafından yapılan kanlı darbe girişiminin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu ve aziz milletimizin onurlu mücadelesiyle engellendiği 15 Temmuz, şanlı tarihimize yazılan yeni bir kahramanlık destanı ve hıyanet şebekesinin hezimet günü olarak tarihe geçmiştir.

Türkiye Yüzyılı'nın kahramanları müsterih olsun, canınız pahasına koruduğunuz emanetiniz emin ellerde! Aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize esenlikler diliyorum. Vatan size minnettardır! Unutmadık, Unutturmayacağız! Türkiye Geçilmez"

Ekran görüntüsü 2023-07-15 000901

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum