‘Türk Milleti, hainlere gereken cevabı verdi’;

‘Türk Milleti, hainlere gereken cevabı verdi’

TÜRKAV ŞUBE BAŞKANI KAMİL ÇONKOR’DAN ’15 TEMMUZ’ AÇIKLAMASI......

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı.

Şube Başkanı Çonkor, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bundan yedi yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi karanlık yüzlü kişilerce gerçekleştirilen, ülkemizin bölünmesine ve milletimizin istikbaline kasteden hain kalkışma; yüce Türk Milletinin feraseti ve üstün cesareti sayesinde püskürtülmüş, FETÖ terör örgütünün demokrasimizi ve bağımsızlığımızı hançerlemeye yönelik kirli hesapları bozulmuştur. Tarih boyunca hep içeriden karışıklıklar çıkarılarak ayağına pranga vurulmaya çalışılan Türk Milleti, bu kirli oyunlara tarihte olduğu gibi yine prim vermemiş, fetihlerimizin ve zaferlerimizin intikamını almak için ellerini ovuşturan Türk düşmanlarına ve onların hain işbirlikçilerine gerekli cevabı vermiştir. FETÖ terör örgütünün hain kalkışmasına karşı göğsünü siper eden aziz milletimizin fedakâr fertleri sayesinde millî ruh şahlanmış, yeni bir kahramanlık destanı yazılmıştır.”

“DEVLETİN ASİL EVLATLARI, BUGÜN DE DİMDİK AYAKTA”

“Aziz Türk Milleti kenetlenip devletine, cumhuriyetine, demokrasisine, istiklal ve istikbaline sahip çıkarak tüm dünyaya örnek olacak bir davranış sergilemiştir. “Mefahiri Diniye, Mefahir-i Milliye, Sadakat-i Vataniye” sözünü kendine şiar edinmiş olan devletin asil evlatları dün olduğu gibi bugün de Türk düşmanlarına karşı dimdik ayaktadır ve ülkesini daha müreffeh bir hâle getirmek için aynı ruh ve aynı inançla çalışmaya devam etmektedir. Bu bağlamda 15 Temmuz gecesi canlarını seve seve feda eden 251 vatan evladımızı ve bize bu vatanı emanet eden tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle yâd ediyor, Cenab-ı Allah’tan her birine rahmetler niyaz ediyoruz. Allah bu güzel vatana bir daha böylesi olaylar yaşatmasın.” 


TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum