Tarım Lisesi'ne olumlu yanıt;

Tarım Lisesi'ne olumlu yanıt

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le gerçekleştirdikleri görüşme ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Bakanımız tarım lisesi talebimize olumlu baktı” açıklamasında bulundu. “MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ YUSUF TEKİN, İLİMİZDE TARIM LİSESİ AÇILMASINA OLUMLU BAKTI”...

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le gerçekleştirdikleri görüşme hakkında değerlendirmede bulundu. AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i TBMM’de ziyaret ettiklerini kaydettiği açıklamasında şunları kaydetti; “Milletvekilimiz Halil Uluay ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’i TBMM’deki odasında ziyaret ettik. Öncelikle Bakanımıza Kastamonu’ya olan sıcak ve samimi ilgisinden dolayı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Vekillik mazbatamızı aldığımız andan itibaren ilimizin eğitim ve öğretim alanındaki fotoğrafını titizlikle çekiyoruz. Kastamonu’nun her yaş gurubu ve her eğitim dalında ülkemizin önde gelen ve örnek illerinden biri olmasını hedefliyoruz.  Bu yönde hazırladığımız dosyamızı ve taleplerimizi Bakanımıza sunduk. Bakanımızdan öncelikli taleplerimizden biri olan tarım lisesi konusunun altını çizdik. Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın olumlu baktığı Kastamonu’da tarım lisesi açılmasına Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin de olumlu baktı. Yerelde sürecin işleyişine ilişkin yapmamız gerekenler olduğunu söyledi ve biz de takipçisi olacağımızı kaydettik. Umut ediyorum ki Sayın Bakanlarımızın gayretleri ile ilimize tarım lisesini kazandıracağız.”

KASTAMONU'NUN NE TALEBİ VARSA, HEPSİNİ ANKARA'YA İLETECEĞİZ"

Milletvekili Ekmekci, ilimizin tüm alanları ile titiz çalışma yürüttüklerini kaydederek; “Kastamonu’nun ne talebi ve önerisi varsa Ankara ile buluşturmayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda Kastamonu’yu ülkemizin önde gelen örnek illerinden biri haline getirmek için çabamızı ara vermeksizin sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum