Kastamonu Entegre, levha üretimini OSB’ye taşıdı;

Kastamonu Entegre, levha üretimini OSB’ye taşıdı

Kastamonu Entegre, yola çıktığı ilk üretim tesisi Yonga Levha’ya veda etti. Yonga levha üretimi ise Kastamonu OSB’deki üretim tesisinde gerçekleştirilecek....

Kastamonu Entegre, yola çıktığı ilk üretim tesisi Yonga Levha’ya veda etti. Yonga levha üretimi ise Kastamonu OSB’deki üretim tesisinde gerçekleştirilecek.

Kastamonu Entegre Levha Üretimini OSB'ye Taşıdı: Ulusal ve uluslararası başarı kazanan Kastamonu Entegre A.Ş., yeni yatırım ile üretim tesisini Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) taşıdı.


YILDIZ: “İLK ÜRETİM TESİSİMİZE VEDA ETTİK”

Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Kastamonu'dan dünyaya uzanan başarı yolculuğumuzun başlangıç noktası olan ilk üretim tesisimiz Kastamonu Entegre Yonga Levha Tesisimize veda ettik. Bu tesis, devrede olduğu süre boyunca büyümemizin itici gücü olmuş ve toplamda 7 milyon m3 üretimle ülke ekonomisine katkı sağlamıştır. Veda ederken, tesisin yolculuğuna katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yatırımımızla birlikte; Kastamonu OSB'de yer alan MDF üretim tesisimiz, artık yonga levha da üretecek.”


125 MİLYONLUK YATIRIMLA YILLIK 500 BİN METREKÜP ÜRETİM

Sektördeki ilk yatırımlarının gerçekleştiği ve şirkete de adını veren Kastamonu’daki yonga levha tesisinin taşınması için yaklaşık 125 milyon Euro’luk yatırım yaptıklarını belirten Kastamonu Entegre Direktörü Enüs Koç ise, geçtiğimiz yıl düzenlediği basın toplantısında; “Yonga levha tesisimizi MDF tesisimizin de yer aldığı OSB’ye taşıyarak hem tek lokasyonda entegre bir çatı oluşturacağız hem de Kastamonu’daki yonga levha üretim kapasitemizi yıllık 500 bin metreküpe çıkaracağız” demişti. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum