Meydanda Cumhuriyet coşkusu yaşanacak;

Meydanda Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da kutlama etkinlikleri düzenleniyor...

Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da kutlama etkinlikleri düzenleniyor. Bu kapsamda Kastamonu Valiliği öncülüğünde düzenlenen kutlama etkinlikleri, bugün saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan Valilik makamında tebriklerin kabulüyle devam edecek.

Saat 10.30'da ise Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak tören, Vali Avni Çakır'ın günün anlam ve öneminin belirten konuşması ile sürecek. Ardından folklor ekibi gösterileri ile spor kulüplerinin gösterileri gerçekleştirilecek. Devamında ise gaziler, izci grubu, folklor grupları, okullar, spor kulüpleri, Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı Gösteri Birliği, Daday Atlı Tören Grubu, bisiklet, motosiklet kulübü, off-road kulübü araçları ve kurum araçlarının katılımıyla geçiş töreni yapılacak. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum