Gazi’de ‘atletizm’ rüzgarı esti;

Gazi’de ‘atletizm’ rüzgarı esti

8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenen müsabakalara Gazi Stadı ev sahipliği yaptı....

Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Grup Müsabakaları ilimizde düzenlendi. 8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenen müsabakalara Gazi Stadı ev sahipliği yaptı.

Toplamda 220 sporcunun mücadele ettiği yarışmalar Gülle ve Cirit atma-Yüksek ve Uzun Atlama-2 bin, bin 500, 800, 200, 60 metre koşular, 100 ve 80 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu kategorinde düzenlendi. Toplamda 10 ilin yer aldığı ve ilk altıya giren takımların Yarı Finallere yükseldiği müsabakalar sonucunda kızlarda Karabük birinci, Samsun ikinci, Zonguldak üçüncü, Kastamonu dördüncü, Amasya beşinci ve Çorum altıncı oldu.


Erkeklerde ise birinciliği Samsun elde ederken, Karabük ikinci, Zonguldak üçüncü, Amasya dördüncü, Bartın beşinci ve Kastamonu altıncı olarak kürsüye çıktı. Derece elde eden takımlar madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Şube Müdürü Adem Keloğlu, Spor Uzmanları Ziya Tatlıca, Yunus Özdemir, Atletizm İl Temsilcisi Sezer Çalışgan, antrenörler, hakemler ve organizasyon görevlileri tarafından verildi.


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum