Şenpazar’da eski düğün salonu, 20 kişiye ekmek kapısı oldu;

Şenpazar’da eski düğün salonu, 20 kişiye ekmek kapısı oldu

Şenpazar ilçesinde belediye garajı ve düğün salonu olarak kullanılan ve belediyeye ait olan bina değerlendirildi ve 20 kişiye istihdam sağlıyor....

ISIER Rezistans firması tarafından kiralanan ve üretime başlayan bina; ilçede nüfusuna bakarak ciddi bir istihdam sağlarken; Belediye Başkanı Cem Çınar ve Kaymakam Emre Kazanasmaz, üretim tesisini ziyaret ederek çalışanlara kolaylık diledi. 


Şenpazar Belediyesi’nden de yapılan açıklamada; ‘’Belediye Garajı ve Eski Belediye Düğün Salonu olarak kullandığımız, mülkiyeti belediyemize ait olan binamızı 2020 yılında, eski düğün salonunun kullanım alanını genişletme ve çatı yenilemesi yaparak daha da kullanışlı hale getirmiştik. Bugün bu bina Sn Umut ESER ve Sn Ömer Eryılmaz ortaklı ISIER REZİSTANS Firma ismiyle, Bay-Bayan 20 kişiyle üretime başlayarak istihdama katkı sağladı. Şenpazar Kaymakamı Sn Emre Kazanasmaz ve Belediye Başkanımız Sn Cem Çınar firma sahibi Sn Umut Eser’i ve ISIER çalışanlarını ziyaret ettiler. İlçemize ve ISIER Firmamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, başarılar dileriz.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum