15 Temmuz için toplanıldı;

15 Temmuz için toplanıldı

Küre kaymakamı Cezmi Kandemir başkanlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” hazırlık toplantısı yapılarak anma gününde düzenlenecek olan etkinlikler ile kurumlara düşen görev ve sorumluluklar görüşüldü....

15 Temmuz 2016 tarihinde Vatanımıza ve Milletimize karşı hain darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY silahlı terör örgütünü bertaraf eden aziz şehitlerimizi ve cefakâr gazilerimizi anmak amacıyla düzenlenecek “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında yapılacak iş ve işlemleri planlamak ve kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla Küre kaymakamı Cezmi Kandemir başkanlığında, Küre Belediye Başkanı Salih Turan ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

“15 TEMMUZ TARİHİNDE YAPILACAK ANNMA PROGRAMI”

Küre kaymakamı Cezmi Kandemir başkanlığında, Küre Belediye Başkanı Salih Turan ve ilgili kurum amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek etkinliklerde, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için alınacak tedbirler ve yapılacak faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca belirlenen ”Türkiye Yüzyılının Kahramanları” konseptiyle yapılması planlanan Anma Etkinliği-Tören Programı ve faaliyetlerin uygulanmasına yönelik konular üzerinde görüşmeler yapıldı. Ülkemizin birlik ve bekasına yönelik hain darbe girişimini boşa çıkaran, canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitleri ve gazilerimizi anmak; ülkemize, asil milletimize, demokrasimize ve geleceğimizin teminatı olan gençlere karanlık bir dönem yaşatmak isteyen darbecilere karşı yürütülen mücadeleyi unutturmamak amacıyla yapılacak olan etkinliklerin koordinasyonunu sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum