Kaymakam ve Başkan'dan Tekstil Fabrikası'na ziyaret;

Kaymakam ve Başkan'dan Tekstil Fabrikası'na ziyaret

Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz ile Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ilçe merkezinde giyim üzerine üretim ve ihracat gerçekleştiren Sude Tekstil Fabrikasını ziyaret etti....

CİVELEK; "ÜRETİLEN TEKSTİLİN GENELDE İHRACAT ÜRÜNÜ OLMASI BİZLERİ FAZLASIYLA GURURLANDIRDI"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Azdavay ve Pınarbaşı’ndaki atölyelerinde 100’e yakın Azdavaylı aileye, genelde ise 350 aileye iş kapısı olmuş Sude Tekstil’ in ilçemizdeki atölyesini Kaymakamımız Şeyma Nur Kaygusuz ile birlikte ziyaret ettik. Azdavay’da üretilen tekstilin genelde ihracat ürünü olması bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Büyük bir özveri ile yatırım tercihlerini Azdavay olarak belirleyen Su-de Tekstil’in sahiplerini ve büyük bir özveri ile çalışan  Azdavaylı bay- bayan işçi kardeşlerimizi tebrik ediyorum."

Azdavay Kaymakamlığından yapılan açıklamada da;  "Firmanın kapasitesi ve imalatı hakkında bilgi alan Kaymakamımız, ilçede istihdam sağladıkları ve üretime katkıda bulundukları için fabrika yetkililerine teşekkür etti" denildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum