Ünlü'den Vidinlioğlu'na: 'Teleferiği bir an önce neticelendirin';

Ünlü'den Vidinlioğlu'na: 'Teleferiği bir an önce neticelendirin'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İttifak ortakları MHP'li Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na teleferik çağrısı yaptı...

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İttifak ortakları MHP'li Belediye Başkanı  Galip Vidinlioğlu'na teleferik çağrısı yaptı.

Kastamonu'nun son dönemlerdeki en önemli çıkmazlarından biri olan teleferik projesi, AK Partili Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından başlatılmış ve araya 31 Mart 2019 seçimleri girmesi nedeniyle sonuca erdirilememişti.

Teleferiğin yapılması planlanan tarihin ardından uzun bir süre geçerken, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na seslendi.

Başkan Ünlü, ''Kültür varlıkları ile ilgili önceki dönem belediye başkanımız her türlü çabayı gösterdi. Sokak sağlıklaştırması, konaklarımızın hayata kazandırılması gibi çalışmalar yaptı. Teleferiğe başladık, belli bir noktaya geldi ama hala belirsizlik devam ediyor. Buradan belediyeye de sesleniyorum; bir an önce teleferiğin akıbetini neticelendirmelerini istiyoruz'' dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum