Vali  yetkilendirildi;

Vali yetkilendirildi

İl Genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı olağan toplantıları başladı....

 Güray Parçal başkanlığında yapılan toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. Toplantının ilk gündem maddesinde yer alan Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programları 2021-2027 uygulama dönemi kapsamında, iş ve işlemlerinin yürütümü için İl Özel İdaresi üst yönetici vasfıyla Kastamonu Valisine yetki verilmesi teklifi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

"ÇATALZEYTİN VE BOZKURT TARAFINDA BÜYÜK HEYELANLARIMIZ VAR"

İGM Temmuz ayı Olağan Toplantılarına başladı. Toplantı öncesinde konuşan İGM Başkanı Güray Parçal, Meclis Üyeleri’nin geçmiş bayramlarını kutlayarak; “Bayramda ilçelerimiz kalabalıktı, gurbetçilerimiz çoktu. Yağmur çok yağdığı için çok sıkıntımız olmadı. Gerçi su fazla olsa da az olsa da bize sıkıntı oluyor. Çok olunca çünkü heyelan oluyor. Şu anda da sahil kesiminde çok ciddi çalışmalarımız var. Çatalzeytin ve Bozkurt tarafında büyük heyelanlarımız var. Bütün makinelerimiz o tarafta. Hatta Çatalzeytin’de 3 ekskavatör birden çalışıyor” dedi.

VALİ YETKİLENDİRİLDİ

Toplantının ilk gündem maddesinde Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki mali işbirliği anlaşması çerçevesinde Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otorite sıfatıyla Türkiye'deki yönetimi ve uygulamasından sorumlu olduğu sınır ötesi işbirliği programlarından olan Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programları 2021-2027 uygulama dönemi kapsamında proje hazırlanması, yabancı ve yerli kurum/kuruluşlarla proje ortaklığı kurulması, proje ile ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesi, ortaklık deklarasyonu ve hibe kontratı başta olmak üzere ilgili dokümanların imzalanması iş ve işlemlerinin yürütümü için İl Özel İdaresi üst yönetici vasfıyla Kastamonu Valisine yetki verilmesi teklifi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının diğer gündem maddesinde  İhsangazi-Koçcuğaz köyü sıhhi ve yeterli içme suyuna kavuşturabilmek amacıyla isale edilecek olan Köfünlük membaına ait ihtilafsız tahsis kararı alınması hakkında hazırlanan Araştırma ve Geliştirme Komisyonu raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.  



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum