Vidinlioğlu: İlk günkü heyecanımı taşıyorum;

Vidinlioğlu: İlk günkü heyecanımı taşıyorum

KASTAMONU BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ...

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 9 günlük bayram tatilinin ardından Belediye Hizmet Binası’nda düzenlediği bayramlaşma programında personel ile bayramlaştı ve açıklamalarda bulundu.

Belediye Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt, Resul Köprülü, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Belediye çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Vidinlioğlu, ilk günkü heyecanını taşıdığını vurgulayarak; “Şehrimize birlikte önemli hizmetler yaptık. İnşallah daha birlikte yapacağımız daha çok işimiz var” dedi.


Geride kalan dört yılda dünyada yaşanan sıkıntılara da değinen Başkan Vidinlioğlu, atılan doğru adımlar ile bu süreçte Kastamonu Belediyesi’nin borçlarının azaldığını yatırımların ise kesintiye uğramadan sürdüğünü ve tamamlandığını vurguladı.

“ŞEHRİMİZE ÖNEMLİ KAZANIMLAR SAĞLADIK

Vidinlioğlu konuşmasının devamında şunları söyledi; “Acısıyla tatlısıyla bir bayramı daha idrak ettik.  Göreve geldiğimiz günden bu tarafa ise birlikte dört yılı devirdik. Bu sürede pandemi, sel ve deprem gibi afetler yaşadık. Tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize önemli kazanımlar sağladık.”

“BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR”

Bayramın ardından ilk mesai günümüzde bayramlaşma programını gerçekleştirdik. Allah tekrarını erdirsin. Hep söylediğimiz bir şey var. Belediye hizmetleri toplumun her kesimini kapsayan her kesime hitap eden hizmetlerdir. Doğumdan ölüme kadar her alanda belediye insan hayatında var. Belediyecilik bir ekip işidir. Birlikte güzel şeylere imza attık atıyoruz.  Ben hala ilk günkü heyecanımı taşıyorum. Merdivenlerden çıkıp makama geldiğim ilk günkü heyecanım ne ise bugünde aynı şekilde devam ediyor. Geride bıraktığımız süreçte daima sizlerin yanında olmaya ve sorunları çözmeye çalıştım. Her daim kapım sizlere açık oldu. Gerekli iradeyi her daim ortaya koydum. Birlikte daha yapacağımız çok iş var. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin."


“HİZMETLERİMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRDÜK”

Dünden bugüne Kastamonu’muza kazanım sağlamak için bakanlıklar ile yaptığımız görüşmelerde hiç elimiz boş dönmedik. Şehrimize daha fazla ne yapabilirizi düşündük ve bu doğrultuda adımlar attık. Şehrimize kazandırdığımız projelerde de önemli destekler aldık. Dört yıllık süreçte yaşanabilecek birçok sıkıntı dünyada yaşandı. Buna rağmen Kastamonu Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi aralıksız sürdürdük. Allah hepinizden razı olsun. Bu süreçte hizmet olarak eksik kalmamız gerekiyordu. Tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte şehrimizin her bir noktasına alın terimizi bıraktık ve bırakmaya devam ediyoruz.

“SIKINTISIZ BİR KURBAN BAYRAMINI GERİDE BIRAKTIK”

“Sıkıntısız bir Kurban Bayramı’nı geride bıraktık. Dokuz günlük tatil sürecinde ekiplerimiz hizmetlerini sürdürdü. Belediye hizmetleri açısından bayram sürecinde bir sıkıntımız olmadı. Bunun planlamasını önceden yapmıştık. Her şey planladığımız doğrultuda gitti. Bu doğrultuda tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum