33 kişiye mesleki yeterlilik belgesi;

33 kişiye mesleki yeterlilik belgesi

Kastamonu Elektrik ve Elektronik Esnaf Odası Başkanlığı tarafından, Avrupa hibe programı kapsamında 33 kişiye 2 grup halinde Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonu’nda yazılı ve uygulamalı mesleki yeterlilik sınavı yapıldı...

Kastamonu Elektrik ve Elektronik Esnaf Odası Başkanlığı tarafından, Avrupa hibe programı kapsamında 33 kişiye 2 grup halinde Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonu’nda yazılı ve uygulamalı mesleki yeterlilik sınavı yapıldı.


YILMAZ; “HİBE PROGRAMLARINA TALEBE GÖRE DEVAM EDECEĞİZ”

Kastamonu Elektrik ve Elektronik Esnaf Odası Başkanı Yücel Yılmaz yaptığı açıklamasında; “Odamız organizesinde Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonu’nda Avrupa hibe programı kapsamında 33 kişiye 2 grup halinde yazılı ve uygulamalı mesleki yeterlilik sınavımızı görevli arkadaşlarımızın katılımı ile yaptık. Üyelerimizin cep telefonu ve haberleşme araçları mesleki yeterlilik belgelerine sahip olmasını sağladık. Hibe programlarına daha fazla alanda adayların taleplerine göre de tekrar yapılmasına devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum