"Tarım ve orman alanında büyük ivme kazanacağımızı gördük";

"Tarım ve orman alanında büyük ivme kazanacağımızı gördük"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'nın Kastamonu ziyaretini değerlendirdi. Milletvekili Ekmekci yaptığı açıklamada; "Kabinede bir hemşerimizin bulunması Kastamonu için büyük avantaj. Bakanımız sayesinde ülkemiz yanı sıra ilimizin de tarım ve orman alanında büyük ivme kazanacağını yakından gördük” dedi....


“ÜLKEMİZ YANI SIRA İLİMİZİN TARIM VE ORMAN ALANINDA BÜYÜK İVME KAZANACAĞINI YAKINDAN GÖRDÜK”

Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı2nın ikinci gününde Kastamonu'yu ziyaret etti. Ziyarete ilişkin yazılı bir açıklama yapan AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci; “Bakanımızın ilimizi ziyareti Kastamonu’ya iki bayramı bir arada kutlama imkanı verdi.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile kabinede bir hemşerimizin bulunması Kastamonu için büyük avantaj. Mutluluğumuz büyük. Bakanımızın programı kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki sözleri ve vizyonu gösterdi ki ülkemiz ve ilimiz tarım ve orman alanında büyük ivme kazanacak. Bakanımızın baba ocağı ilimize büyük hassasiyet gösteriyor olması; ilimizde her alanda planlı, sürdürülür, vizyoner bir kalkınma ve gelişme hamlesinin elbirliği ile gerçekleşeceğini gösterdi.”

“BAKANIMIZ TARIM LİSESİ TALEBİMİZE OLUMLU CEVAP VERDİ”

Kastamonu ilçelerinin tarım ve orman ile ilgili taleplerini kapsamlı bir dosya halinde Bakan Yumaklı’ya sunduğunu kaydeden Milletvekili Ekmekci; “Bakanımızın ziyareti öncesinde ilçelerimizin tarım ve orman alanındaki taleplerini topladık ve kapsamlı bir dosya halinde kendisine sunduk. İlimize Tarım Lisesi açılmasına yönelik talebimize de Bakanımız olumlu cevap verdi ve gerekli çalışmayı yapacaklarını kaydetti” dedi.

“BAYRAMDAKİ TURİZM HAREKETLİLİĞİNİ 12 AYA YAYMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kurban Bayramı boyunca sahada olduğunu kaydeden Milletvekili Ekmekci; "Bakanımız, Merkez ilçenin yanı sıra Taşköprü, Bozkurt, Çatalzeytin, Abana’da temaslarda bulundu. Taşköprü, Bozkurt, Çatalzeytin ve Abana’da kıymetli hemşerilerimiz ile bayramlaştık. Bozkurt Belediye’mizin devreye soktuğu çeşitli yatırımlarının kurdelesini kestik. İlçelerimizin kalkınma ve gelişme taleplerini ele aldık. Yerel potansiyeli istişare içinde ivmesini yükselterek ekonomik ve sosyal hayata katmanın gayreti içindeyiz. Gurbetçilerimiz başta olmak üzere ilimizin yoğun ziyaretçi çektiği bir bayram periyodu geçirdik. Kastamonu’nun turizm alanında bir cazibe merkezi olması ve ziyaretçi sayısını aynı yoğunlukta yılın 12 ayına yaymak için çaba göstereceğiz. Turizm, tüm ilçelerimiz için ciddi bir kalkınma aracı. Turizm pastasından daha çok pay almak için elbirliği ile gayret göstereceğiz. Kastamonu’muzu tüm ilçeleriyle birlikte işbirliğiyle kalkındırmayı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum