Kastamonu Sanat, Polonya’da…;

Kastamonu Sanat, Polonya’da…

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi, “Erasmus+ Project EU Digital Artisan Women” Projesi kapsamında Polonya'da temaslarda bulunuyor....

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi, “Erasmus+ Project EU Digital Artisan Women” Projesi kapsamında Polonya'da temaslarda bulunuyor.

Etkinlikler kapsamında içinde Varşova Büyükelçiliğimizi ziyaret eden heyet, Büyükelçi Cengiz Kamil Fırat ile bir araya geldi.

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi’nin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kooperatif Başkanımız Serpil Durgut, faaliyetlerimiz, projelerimiz ve kooperatifimiz hususunda sayın büyükelçimize bilgilendirmelerde bulundular. Sohbetimize ve Varşova’daki toplantılarımıza bizimle birlikte eşlik ederek yalnız bırakmayan Varşova Kültür ve Tanıtma Müşaviri sayın Umut Aksungur ve sayın büyükelçimize misafirperverliklerinden, bizlere karşı ilgi ve alakalarından, el emeğine verdikleri önemden ötürü canı gönülden teşekkür ediyoruz. Projenin bu zamana kadar ki süreci değerlendirildiğinde, alınan geri dönüşler ve projenin oluşturduğu etki bizleri çok memnun etmeye devam ediyor. Emeği geçen herkese minnettarız.” 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum