“Kastamonu’da şehidi olmayan aile yoktur”;

“Kastamonu’da şehidi olmayan aile yoktur”

Kastamonu’ya ziyareti sırasında konuşma yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Ben de dahil olmak üzere Kastamonu’da şehidi olmayan aile yoktur.”...

Memleketi Kastamonu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Programa Bakan Yumaklı’nın yanı sıra Kastamonu Valisi Avni Çakır, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Serap Ekmekçi ve Halil Uluay, belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yumaklı, konuşması sırasında Kastamonu’nun, Kurtuluş Savaşında en çok şehit veren 3. il olduğunu hatırlatarak, “Kastamonu’da ben de dahil olmak üzere şehidi olmayan aile yoktur. Dolayısıyla İnebolu’nu mübarek yüzü suyu hürmetine bize bugünleri armağan eden, canlarıyla, mallarıyla, varlıklarıyla her şeyleriyle o günlerde savaşmış mücadele etmiş atalarımızı rahmetle yad ediyoruz. “ dedi.

Vatandaşlar ile bayramlaşan Yumaklı, bayramı Kastamonu’da, hemşehrileri ile geçirmekten dolayı mutluluk yaşadığını ifade ederek, “Baba ocağında olmak çok farklı bir şey.” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum