Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde şampiyonlar belli oldu;

Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde şampiyonlar belli oldu

TFF Kadınlar 2’nci Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü’nün liginde şampiyonlar belli oldu....

TFF Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü’nün liginde şampiyonlar belli oldu. Temsilcimizin play-off’lardan veda ettiği 1’inci Lig hayaline Konya İdman Yurdu Spor ve Telsiz Spor ulaştı. Daha önce de Gazikentspor, Bornova Hitab Spor ve Çatalca Belediye Spor direkt olarak bir üst lige yükselme hakkı elde etmişti.

Kadınlar 2’nci Ligi'nde play-off müsabakaları 25 Haziran tarihinde oynanan 2 maç ile tamamlandı. Normal sezon sonunda gruplarını lider tamamlayan Gazikentspor, Bornova Hitab Spor ve Çatalca Belediye Spor direkt olarak bir üst lige yükselme hakkı elde etmişti.
Kadınlar 1’inci Ligi'ne yükselecek son 2 takımın belirleneceği play-off müsabakalarının ilk turu 22 Haziran'da, ikinci turu ise 25 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. Gruplarını 2’nci ve 3’üncü sırada tamamlayan takımlar ile en yüksek puan ve averaja sahip 4'üncülerden 2 takım olmak üzere toplam 8 takımın katılımı ile düzenlenen play-off müsabakaları sonucunda Konya İdman Yurdu Spor ve Telsiz Spor 2023 - 2024 sezonunda Kadınlar 1’inci Ligi'nde mücadele etme hakkını elde eden takımlar oldu.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum