Türk Müziği Korosu, kulakların pasını sildi;

Türk Müziği Korosu, kulakların pasını sildi

Kadıdağı Halk Eğitimi Merkezi tarafından kurulan “Türk Müziği Korosu” konser gerçekleştirdi. Konser tüm dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi....

Öte yandan konser sonrasında koro ve katılımcılar, Vali Avni Çakır’ın doğum günü kutlandı.

Kadıdağı Halk Eğitimi Merkezince kurulan “Türk Müziği Korosu” konser gerçekleştirdi.  Farklı meslek sahibi 55 kişinin bulunduğu koro, orkestra şefi SaitDemir’in eşliğinde Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda sahne aldı.  Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan çeşitli parçaları koro ve solo şeklinde seslendiren ekibe katılımcılar da zaman zaman eşlik edip alkış tuttu. Yoğun ilginin olduğu konserde katılımcıların kulaklarının pası silindi.

VALİ ÇAKIR’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Konserin ardından koro ekibi “İyi ki doğdun valim” diyerek Vali Avni Çakır’a sürpriz doğum günü yapıp pasta kesti.

“BİRBİRİNDEN KIYMETLİ KOROLAR İLE GECELERİMİZ ŞENLENDİ”

Vali Avni Çakır, çok güzel bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirterek; “Yaklaşık iki yıldır sürekli arkadaşlarımla istişare ederken Kastamonu’da akşamlarımızın çok boş geçtiğini ve Kastamonu’nun muhteşem bir kültüre sahip olduğunu ve bunun sanatla da bütünleşmesi gerektiğini sürekli söylüyordum. Sağ olsun birbirinden kıymetli korolar ile çok şükür gecelerimiz şenlendi. Bugün de harika bir konser izledik. Sait Hoca’ya, çok kıymetli solistlere ve saz ekibini tebrik ediyorum. Ayrıca doğum günümün kutlanması beni çok onore etti. İnşallah hep birlikte sağlıklı, huzurlu yıllarımız olur” dedi.

Orkestra şefi Demir ise konsere olan ilgiden dolayı memnuniyeti dile getirdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum