KDAKP Batı Karadeniz Bölge Toplantısı Sinop'ta yapıldı;

KDAKP Batı Karadeniz Bölge Toplantısı Sinop'ta yapıldı

​Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından uygulanan ve bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından karşılanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında yürütülen proje çalışmalarının yerinde incelenmesi ve 2024 yılı YÇPB'nin hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla Sinop İline bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi....

KDAKP projesi kapsamında yapımı gerçekleştirilen Boyabat Canlı Hayvan Pazarı gezilerek Boyabat İlçe Müdürü Murat Usta ve Belediye yetkililerinden bilgi alındı. Sinop İPYB personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Melek Öztürk tarafından 2020-2022 yıllarında Sinop ilinde gerçekleştirilen projeler ile 2023 yılında uygulanan projelerle ilgili gerçekleştirilen sunumun arından 2024 yılı YÇPB hazırlık çalışmaları değerlendirildi. Toplantı sonrası saha ziyaretleri çerçevesinde Merkez Kozcuğaz ve Gerze İlçesi Yaykıl köylerindeki proje sahalarında incelemeler gerçekleştirildi.



 

Kastamonu, Bartın ve Çankırı İllerimizden KDAKP proje ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda 2024 yılı YÇPB'nin hazırlık çalışmaları değerlendirilerek Sinop ilinde uygulanan projeler yerinde incelendi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Programa Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel  Tanrıkulu, Sinop İl Müdürü Fatih Önlem, Bartın İl Müdürü Yasin Önder, Çankırı İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Sinop İl Müdür Yardımcıları Dr. Çiğdem Tuncay ve Ahmet Tam, Çankırı İl Müdür Yardımcısı Nuri Ustaoğlu, KDAKP Bölge Koordinatörü Murat Demirbük, KDAKP Bölge Koordinatör Yardımcısı ve Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Cumhur Hakkı Güllü, KDAKP Kastamonu İl Koordinatörü Cihat Sipahi, KDAKP Bartın İl Koordinatörü Oktay Acıbal, KDAKP Çankırı İl Koordinatörü Yüksel Erdoğan, KDAKP Sinop İl Koordinatörü Erhan Güçlü, UNDP İ&D Asistanı Serkan Mert, Kastamonu İPYB personelleri Şükrü Kaynaş, Halit Özgür İhtiyar ve Yılmaz Kenan ile Bartın ve Çankırı İPYB personelleri katılım sağladı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum