Minik Ayşe'den mesaj var;

Minik Ayşe'den mesaj var

Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'nün en genç yürüyüşçüsü olan 3 yaşındaki Ayşe Vefa'ya madalyası Vali Avni Çakır tarafından verildi. Kimi yerde yürüyen kimi yerde de annesinin sırtında ilerleyen minik Ayşe ve annesi Şehit Şerife Bacı'yı anımsattı. Madalyasını Vali Çakır'ın elinden alan Ayşe Vefa, tüm Kastamonu'ya seslenerek; 'Herkes bu yolu yürüsün' dedi....



Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü sona erdi. Coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Kutlu Yolun yürüyüşçüleri, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören alanına geçti. Vali Avni Çakır tarafından en yaşlı ve en genç yürüyüşçüye madalyaları verildi. En küçük yürüyüşçülerden biri de annesi ile beraber yürüyen 3 yaşındaki Ayşe Vefa oldu.  Madalyasını Vali Avni Çakır'ın elinden alan Ayşe Vefa Kastamonu'ya seslendi. Minik Ayşe konuşmasında; "Yürüyüş iyi geçti. Herkes bu yolu yürüsün" dedi.

"SEMBOLİK OLARAK TAKMIYORUM, DÜN BİRLİKTE YÜRÜDÜK"

Vali Avni Çakır da Ayşe Vefa'ya madalyasını taktıktan sonra;  "Ayşe Vefa'ya sembolik takmadım. Dün beraber yürüdük, yürüyüşün değişik kısımlarında annesiyle beraber yürüdü. 3 yaşında" dedi.

 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum