Hemşehrimiz, memleketini unutmuyor!;

Hemşehrimiz, memleketini unutmuyor!

Yasemince dizisinde oynadığı 'İtilmiş' karakteriyle tüm Türkiye'nin tanıdığı usta tiyatrocu Kastamonulu hemşehrimiz İlyas İlbey, bir çok sanatçımızın aksine memleketini unutmuyor ve sık sık Kastamonu'ya gelerek hasret gideriyor...

Yasemince dizisinde oynadığı 'İtilmiş' karakteriyle tüm Türkiye'nin tanıdığı usta tiyatrocu Kastamonulu hemşehrimiz İlyas İlbey, bir çok sanatçımızın aksine memleketini unutmuyor ve sık sık Kastamonu'ya gelerek hasret gideriyor. Uzun süredir kameralardan uzak bir hayat süren İlyas Bey'in en sevdiği hobisi de ata binmek.

Bir dönemin en popüler dizileri arasında yer alan Yasemince dizisinde Kakılmış'ın kocası İtilmiş tiplemesiyle hafızalara kazınan ünlü tiyatrocu İlyas İlbey, uzun bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey, yıllarca Kakılmış ve İtilmiş karakterlerine hayat verdiler.

TÜM TÜRKİYE TANIMIŞTI

Aynı zamanda karı koca olan çiftin evlilikleri hala sürüyor. Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları aşk dolu pozlarla büyük beğeni toplayan ünlü çift, 1991 yılında kurdukları Yasemin Yalçın tiyatrosunda çeşitli oyunlar sergilemişler ancak Yılmaz Erdoğan'la anlaşamayınca tiyatrolarını kapatmışlardı. Bir süre televizyon dizilerinde yer alan ikili, İnce İnce Yasemince ile ünlenmişti.

KASTAMONU'DAN AYRILMIYORLAR

İlyas İlbey, eşi Yasemin Yalçın ile geçmişte kapattıkları tiyatroyu açarak, hayatlarının merkezine yeniden tiyatroyu koydular. İlyas Bey, tiyatrodan kalan vakitlerini ise sahibi olduğu at çiftliğinde geçiriyor. At yetiştiriciğiyle ilgilenen ünlü tiyatrocu, sık sık memleketi olan Kastamonu'ya gidip geliyor.  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum