Eskişehir'den İstiklal Yolu Yürüyüşü için geldi;

Eskişehir'den İstiklal Yolu Yürüyüşü için geldi

Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü devam ediyor....


7'den 70'e katılımcıların yer aldığı yürüyüş coşkulu bir şekilde sürüyor. Yürüyüşe katılanlardan Eskişehir'den Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'nü duyarak gelen Eser Öncel, 'Arkadaşım vasıtasıyla bu yürüyüşü duydum. Şimdi geldim ve çok mutluyum. 4 gün boyunca da devam edeceğim" dedi.

"DAHA ÖNCESİNDE DUYMAMIŞTIM BU YÜRÜYÜŞÜ"

Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşüne ilk kez katılım sağlayan Eser Öncel;  "Eskişehir'den geldim. İlk kez geldim. Arkadaşım söyledi bana da böyle bir yürüyüş olduğunu. O söylemeseydi bilmiyordum. Yürüyüşlere de gidiyorum normalde ama duymamıştım bu yürüyüşü. Şimdi geldim ve çok mutluyum. 4 gün boyunca devam edeceğim. Şuanda harika her şey. Geri kalanın da güzel olacağını düşünüyorum" dedi.


"BURADA OLDUĞUM SÜRE ZARFINCA BU YÜRÜYÜŞE HEP KATILACAĞIM"

Kastamonu'da 3 yıldır öğretmenlik yapan aslen Kayserili olan Rakibe Karakaş da; "Burada 3 senedir öğretmenim. 2 yıldır bu yürüyüşe katılıyorum bu ikinci yılım. Geçen sene bir gün yürümüştüm bu sene hepsini yürüyeceğim. Çok özel bir gün hatırlamak çok önemli. Özel bir deneyim. Ben öğretmen olarak öğrencilerime de söylüyorum katılmalarını istiyorum ama gençler çok katılmak istemiyorlar. Katılmalarını sağlayamıyoruz çok fazla. Bu ülkemiz için çok önemli bir şey. Bizim için fedakarlık yapan atalarımızı hatırlamak için oldukça önemli bir program. Ben buralı değilim Kayseriliyim. Yürünmesini, bir öğretmen olarak çok önemsiyorum. Burada olduğum süre zarfında da bu yürüyüşe katılacağım."  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum