Kastamonu’ya yeni PTT başmüdürü…;

Kastamonu’ya yeni PTT başmüdürü…

Ptt A.Ş Değerli Kâğıtlar Daire Başkanı Sefa Kukul, Kastamonu PTT Başmüdürü olarak atandı....

SEFA KUKUL KİMDİR?

1959 Giresun doğumludur. 19.12.1983 yılında PTT Ankara Bölge Başmüdürlüğü Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı.

1986 yılında şef, 1987 yılında aynı birimde müdür,  1990 yılında Ordu PTT Başmüdürlüğüne Personel ve İdari İşler Müdürü, 1994 yılında ise Ordu PTT Başmüdürlüğü Başmüdür Yardımcısı, 1995 yılında Giresun PTT Başmüdürü, 2001 yılında da Trabzon PTT Başmüdürü,  2007 yılında PTT Genel Müdürlüğü Müşaviri, 2019 yılında ise PTT Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı oldu. Son olarak PTT A.Ş Değerli Kağıtlar Daire Başkanı olarak görev yapan Kukul, Haziran 2023 itibariyle Kastamonu PTT Başmüdürü olarak atandı.

Eskişehir İktisadi Ticari İlimler Akademisi, AÖF Kamu Yönetimi, AÖF Uluslararası İlişkiler Bölümü ve AÖF Adalet Yüksekokulu mezunudur. Eski futbol hakemi, eski futbol hakem gözlemcisi, eski Futbol Federasyonu temsilcisi, ESVAK (Eskişehir Mezunları ve Eskişehir'den Yetişenler Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı, Proje ve Değerler Derneği üyesi, Telekomcular Derneği Genel Sekreteri PTT EYS Baştetkikçisi olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum