Kastamonu'dan gurur tablosu;

Kastamonu'dan gurur tablosu

108. Dönem mezunu olan Kastamonulu 5 kaymakam adayı İngiltere’de 4 aylık Bakanlık Merkez ve Yurtdışı Stajını tamamlayarak asaleten atanmayı hak kazandılar....


KAHRAMANMARAŞ'TA

Vekalet Stajını Ordu’nun Kabataş ilçesinde tamamlayan Kastamonu Kaymakam Adayı Araçlı hemşerimiz Seda Ünlü, Kahramanmaraş Valiliği’nde görev yapıyor. Ünlü Afyonkarahisar Kaymakamı Zeynep Acar'dan sonra ikinci Kastamonulu kadın mülkiyeli olarak tarihe geçti.

MALATYA'DA

Vekalet Stajını Amasya’nın Göynücek ilçesine tamamlayan Denizli Kaymakam Adayı Taşköprülü hemşerimiz İsmail Battal Malatya Valiliği’nde görev yapıyor.

MALATYA'DA

Vekalet Stajını Gümüşhane’nin Köse ilçesinde tamamlayan Samsun Kaymakam Adayı Devrekanili hemşerimiz Serkan Böyük de Battal gibi Malatya Valiliği’nde görev yapıyor.

GAZİANTEP'TE

Vekalet Stajını Giresun’un Çamoluk ilçesinde yapan Kastamonu Kaymakam Adayı İhsangazili hemşerimiz Emre Çömen, Gaziantep Valiliği’nde görev yapıyor.

ADIYAMAN'DA

Vekalet Stajını Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde yapan Düzce Kaymakam Adayı Araçlı hemşerimiz Ayhan Kalaycıoğlu ise Adıyaman Valiliği’nde görev yapıyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum