Birinin ölmesini mi bekliyorsunuz?;

Birinin ölmesini mi bekliyorsunuz?

İnönü Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde bulunan tali yolun istinat duvarının çökmesinin ardından uzun bir süre geçse de; yetkililer bölgedeki riskleri görmezden gelmeye devam ediyor....


Vatandaşların geçtiği, dere kenarında bulunan ve altında göçmeler olan, istinat duvarı bulunmayan bu yol tehlike saçmaya devam ediyor.

Sahil ilçelerinde yaşanan selin ardından alınacak önlemler konuşurken; şehrin en merkezi yerlerinden birisinde hala böyle bir ihmalin olması da dikkat çekiyor.

Özellikle son günlerdeki şiddetli yağışlarla birlikte dere kenarlarındaki yerleşim yerlerinin olası bir debi yükselmesinde yaşanılanlara şahitlik ettikten sonra; bu yolun göçmesi an meselesi.

Şeyh Şaban-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de kullandığı bu yolda olası göçme durumuna karşı acil önlem alınması gerekiyor. Her gün yüzlerce kişinin geçtiği ve yaklaşık 5 yıldır hiçbir şekilde çözüm bulunmayan yolun neden hala yapılamadığı ise merak ediliyor.

Her yağışta daha da fazla göçen tali yol, son yağışların ardından dereye daha da yaklaşırken; olası bir göçme durumunda da pek de hoş olmayan sonuçlara gebe görünüyor.





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum